Vervolgtafel: Samen ondernemen vanuit de Buytenhout-visie

Vervolgtafel: Samen ondernemen vanuit de Buytenhout-visie

Tafelbijeenkomst: Vervolg 

Samen ondernemen vanuit de Buytenhout-visie

Voor wie: Deze tafelbijeenkomst is voor gebiedsgebonden ondernemers en organisaties
Datum: 18 maart 2021
Tijd: 19.00-21.30 uur

Over deze online tafelbijeenkomst
Donderdag 18 maart is de tweede online tafelbijeenkomst ‘Samen ondernemen vanuit de Omgevingsvisie Buytenhout’. Ondernemers en organisaties die werkzaam zijn in het gebied, zijn van harte uitgenodigd, maar ook mensen die om een andere reden op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen.

Bij de eerste online bijeenkomst van 14 januari leerden ondernemers en organisaties elkaar kennen en werden middels inspiratiesessie ideeën gedeeld. In de vervolgtafel van 18 maart gaan we verder uitwerken hoe we deze ideeën concreet kunnen maken. Er zijn al een aantal samenwerkingen ontstaan. Uit de terugkoppeling van 14 januari bleek de behoefte om de kernwaarden als kompas in te zetten om te kijken naar de huidige werkzaamheden/het huidige aanbod van organisaties en ondernemers in het gebied. 

Was je er vorige keer niet bij? Sluit ook dan gerust aan op donderdag 18 maart!

Je kunt je van te voren inschrijven op twee onderwerpen voor de Tafelgesprekken:

 1. Aanbod voor bezoekers verbinden
  Denk bijvoorbeeld aan meer routes en excursies voor verschillende doelgroepen, het uitwisselen van diensten zoals catering mogelijkheden en meer dagen verblijven in het gebied, de Buytenhout-website.
 2. Biodiversiteit op locaties versterken
  Denk bijvoorbeeld aan hoe je als organisatie omgaat met het (ver)bouwen. Kunnen er groene daken gecreëerd worden, kunnen er meer insectenkasten komen en hoe kun je goed composteren?
 3. Samenwerken op beheer in het gebied
  Denk bijvoorbeeld aan het beheer van het speelbos, het opzetten van vrijwilligersgroepen

Programma

 • 18.45 inloop
 • 19.00 Start programma
  – Welke Buytenhout Matches zijn er op dit moment
  – Twee rondes van 30 minuten met tafelgesprekken
  – Hoe kun je de kernwaarden als kompas gebruiken
 • 21.30 einde

We kunnen ons voorstellen dat je wellicht nog niet eerder op deze manier een bijeenkomst hebt gehad. Voor de online Buytenhouttafels hebben we iets speciaals ontwikkeld. Je neemt namelijk plaats ergens in ‘ons’ gebied. Als je er vorige keer niet bij was, leggen we je precies uit hoe het werkt. Wij zorgen ervoor dat alles praktisch en technisch geregeld wordt. Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden en een werkende internetverbinding te hebben op de avond zelf.

Deel deze pagina met mensen waarvan jij denkt dat zij ook bij deze tafelbijeenkomst moeten zijn en laat via Facebook weten dat jij erbij bent.

error: Content is protected !!