Tafelbijeenkomsten 2021

Tafelbijeenkomsten 2021

Tafelbijeenkomsten

22 juni 2022

Mobiliteit en Bereikbaarheid
De gebiedsvisie bespreekt verschillende problemen en uitdagingen die spelen in Buytenhout-West. Studenten van Wageningen universiteit organiseren op 22 juni 2022 een Buytenhouttafel ‘Interventies voor uitdagingen rondom mobiliteit en verstedelijking in het gebied’. 

17 september 2021

Park(ing) Day Delft 
Klimaatcoalitie Delft organiseert Park(ing) Day Delft. Wij zetten de Buytenhouttafel neer om met elkaar in gesprek te gaan. Kom je ook aan tafel? De Buytenhouttafel staat vrijdag 17 september op één van de afgesloten parkeerplaatsen. We gaan met elkaar in gesprek over hoe parkeren en verkeer in en rond het Delftse Hout er in 2030 uit kunnen zien.

12 mei 2021

Bieslanddagen 2.0 
Na 13 jaar is het tijd om de Bieslanddagen te vernieuwen. De diversiteit aan activiteiten van de Bieslanddagen draagt bij aan natuurbeleving en natuureducatie voor jong en oud. Deze bijeenkomst is een initiatief van Stichting Bieslanddagen. Er is een nieuwe visie onder de naam Bieslanddagen 2.0. De stichting vraagt tijdens deze tafelbijeenkomst input om de vernieuwde Bieslanddagen te verbinden met de kernwaarden van de Buytenhout-visie.

18 maart 2021

Vervolgtafel ‘Samen ondernemen vanuit de Buytenhout-visie’
Het kernteam faciliteerde een vervolgtafel voor gebiedsgebonden ondernemers en organisaties en anderen die betrokken willen blijven of mee willen praten over dit onderwerp. Het doel van deze vervolgtafel was hoe organisaties een verbinding kunnen maken met de kernwaarden als kompas.

14 januari 2021

Samen ondernemen vanuit de Buytenhout-visie
Vele organisaties, initiatieven en ondernemers houden Buytenhout-west levend. Hoe kunnen ondernemers en organisaties nog meer verbinding maken? Hoe kunnen zij elkaar versterken, kennis delen en elkaar aanvullen met de kernwaarden van onze gebiedsvisie als vertrekpunt?

error: Content is protected !!