Tafelbijeenkomst: Samen ondernemen vanuit de Buytenhout visie

Tafelbijeenkomst: Samen ondernemen vanuit de Buytenhout visie

Tafelbijeenkomst: Samen ondernemen vanuit de Buytenhout visie

Voor wie: Deze tafelbijeenkomst is voor gebiedsgebonden ondernemers en organisaties
Datum: 14 januari 2021
Tijd: 19.00-21.30 uur

Over deze online tafelbijeenkomst
Vele organisaties, initiatieven en ondernemers houden Buytenhout-west levend. Tijdens de start van de Buytenhouttafel hebben veel ondernemers elkaar gevonden. Zij zijn in de loop van 2018 en 2019 al verschillende keren bij elkaar gekomen om te verkennen hoe ze de kernwaarden konden versterken. Deze ondernemers leveren vanuit hun eigen expertise en visie een bijdrage aan het gebied.

Een samenwerking waarin de delen het geheel versterken en het geheel de delen.
Hoe kunnen we nog meer verbinding maken? Hoe kunnen we elkaar versterken, kennis delen en elkaar aanvullen met de kernwaarden van onze gebiedsvisie als vertrekpunt.

Op 14 januari 2021 organiseert de Buytenhouttafel een unieke virtuele Buytenhouttafel voor deze gebiedsgebonden ondernemers. Aan deze online tafel leren ondernemers uit het gebied elkaars bedrijvigheid kennen, worden ideeën gedeeld en samenwerking gezocht. Tijdens een vervolg tafel verkennen we de behoeften van omwonenden en andere ‘gebruikers en genieters’ en kijken we hoe de uitkomsten elkaar kunnen versterken.

Programma

  • Welkom met een terugblik op de kernwaarden
  • In een pitch van 2 minuten stel jij jezelf en de organisatie voor;
    Wanneer meerdere mensen namens de organisatie aanschuiven, vragen we één iemand de pitch te houden. Na aanmelding ontvang je meer informatie over deze pitch.
  • Je wordt samen met vier anderen aanwezigen uitgenodigd om mee te praten over de ideeën die zijn ingebracht over het versterken van de samenwerking. Dus heb je al ideeën om de samenwerking te versterken? Dan kun je deze delen bij aanmelding of een email sturen aan info@buytenhouttafel.nl
  • We delen de uitkomst van deze sessies met de gehele groep en kijken gezamenlijk naar eventuele vervolgstappen.
  • We sluiten af met een proost op 2021 met veel BuytenKansen!

We kunnen ons voorstellen dat je wellicht nog niet eerder op deze manier een bijeenkomst hebt gehad. Speciaal voor de Buytenhouttafel hebben we iets speciaals ontwikkeld. Je neemt namelijk plaats ergens in ‘ons’ gebied. Hoe het werkt leggen we je allemaal uit. Wij zorgen ervoor dat alles praktisch en technisch geregeld wordt.

Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden en een werkende internetverbinding te hebben op de avond zelf. Aanmelden kan t/m 6 januari 2021.

Deel deze pagina met mensen waarvan jij denkt dat zij ook bij deze tafelbijeenkomst moeten zijn en laat via Facebook weten dat jij erbij bent.

error: Content is protected !!