Gé Kleijweg

Gé Kleijweg

Gé Kleijweg

Wat is jouw relatie met de BuytenHoutTafel?
Als voorzitter van de vrienden van Biesland heb ik de eer om in deze opstart fase ook de voorzitter te mogen zijn van de kerngroep BuytenHoutTafel.

Gé Kleijweg

 Wat is jouw rol binnen het kernteam van de BuytenHoutTafel?
Het voorzitten van het kernteam BuytenHoutTafel en alles wat daar omheen moet worden geregeld, zoals ook overleg met de betrokken overheden.

Waarom ben je zo betrokken bij de BuytenHoutTafel?
Het verbinden van de ambities in het gebied zie ik als een belangrijke opdracht, in combinatie met een grote liefde voor het gebied. Daarnaast voel ik de verantwoordelijkheid om een noodzakelijke verandering tot stand te brengen in onze manier waarop we met onze leefomgeving / planeet omgaan.

De BuytenHoutTafel is een initiatief om letterlijk en figuurlijk met elkaar aan tafel te gaan over alles wat er speelt in ons gebied. Dat lijkt in eerste instantie dan niet zo ingewikkeld, zeker omdat we de nieuwe omgevingsvisie als een mooi eerste project op de tafel wilde laten plaats vinden. Het mes zou dan aan twee kanten tegelijk kunnen snijden: we gaan met elkaar in gesprek over de onderwerpen van de omgevingsvisie en ontmoeten dan ook direct de mensen uit het gebied die hier iets van vinden maar vooral ook wat mee willen DOEN. Dus proactief i.p.v. reactief. 

Wat is jouw favoriete plekje binnen het gebied van de BuytenHoutTafel?
Je kan mij op vele manieren in het gebied tegen komen, op mijn racefiets, gewone fiets, laarzen, hardloopschoenen, op de trekker,  met paard en wagen, achter de frees, en reken maar dat ik dan geniet van dit prachtige gebied!

error: Content is protected !!