Elise van Kalmthout

Elise van Kalmthout

Wat is jouw relatie met de BuytenHoutTafel?
Al een aantal jaren ben ik lid van de Vrienden van Biesland. Na het bijwonen van meerdere sessies van de BuytenHoutTafel ben ik als omwonende, consument, recreant en vrijwilligster bij de Delftse Natuurwacht gevraagd om mee te doen in de kerngroep. Ik vind de BuytenHoutTafel een goed initiatief en een mooie kans om aan mee te doen.

Wat is jouw rol binnen het kernteam van de BuytenHoutTafel?
Meedenken en mee-organiseren. Daarnaast verbinden en het uitdragen van waar de BuytenHoutTafel mee bezig is.

Waarom ben je zo betrokken bij de BuytenHoutTafel?
Het is een groep enthousiaste en gemotiveerde mensen die samen iets neer willen zetten. Ik vind het waardevol om samen met andere omwonenden, ondernemers, vrijwilligersorganisaties en (semi)-overheidsorganisaties hier mijn bijdrage aan te leveren.

Wat is jouw favoriete plekje binnen het gebied van de BuytenHoutTafel? Ik heb geen voorkeur voor één plekje. Al wandelend en fietsend kom ik op vele plekken in dit gebied. Ik geniet dan van diverse landschapsplaatjes, het bos, het boerenland en de plassen.

 

error: Content is protected !!