Alexandrien van der Burgt-Franken

Alexandrien van der Burgt-Franken

Alexanndrien van der Burgt – Franken

Wat is jouw relatie met de BuytenHoutTafel?
Ik was zelf één van de oprichters van de Stichting Vrienden van Biesland in 2004 en sindsdien  ben ik nauw verbonden met de ontwikkelingen in het gebied.

Wat is jouw rol binnen het kernteam van de BuytenHoutTafel?
Het meehelpen met het vormgeven van dit proces dat moet leiden tot een gebiedsvisie vind ik heel erg interessant. Daarnaast is het een uitdaging om te zoeken naar nieuwe manieren om samen te werken met alle partijen. Tot slot wil ik graag de bewoners en ondernemers in dit gebied stimuleren om hierin ook echt zelf een rol te spelen.

Waarom ben je zo betrokken bij de BuytenHoutTafel?
Het is  een fantastisch gebied en iedere keer dat ik erin vertoef kan ik er enorm van genieten. Het echte buiten zijn, de sterren in de nacht, de vogels, de ruimte en nog een stuk boeren polder, om maar iets te noemen.

Wat is jouw favoriete plekje binnen het gebied van de Buytenhout?
Bij het bankje op de Noordkade met het uitzicht op de Polder van Biesland en de Dobbeplas aan de andere kant.