Waarderingsprijs ’21

Waarderingsprijs ’21

Waarderingsprijs ’21

Donderdag 14 oktober was de lancering van de Feestende Fazant ’21 met hop uit onze eigen polder. Sabrina Lindemann was in 2018 en 2019 betrokken bij het maken van de gebiedsvisie en sinds dat jaar is Sabrina, samen met haar partner Bart, Bieslandse hop gaan verbouwen. Voor het derde jaar is er ook dit jaar weer een écht lokaal biertje gebrouwen door Delftse Brouwers en Crooked spider met hop uit onze eigen polder. 

Ieder jaar bij de lancering van de Feestende Fazant, willen Bart en Sabrina waardering uitspreken naar iemand die zich afgelopen jaar extra heeft ingezet om de toekomstvisie en z’n kernwaarden handen en voeten te geven. Vorig jaar kreeg Evelien Olyslagers de allereerste Feestende Fazant waarderingsprijs en ook dit jaar heeft iemand de waarderingsprijs Feestende Fazant ’21 in ontvangst genomen. 

Maurice Simons, civiel technisch adviseur gemeente Delft, heeft in Delfts Brouwhuis de waarderingsprijs Feestende Fazant ’21 in ontvangst genomen. De Gemeente Delft heeft er namelijk voor gezorgd dat de bruggen aan de Tweemolentjeskade gerestaureerd worden en hiermee wordt het cultuur historisch landschap bewaard. 

We danken Maurice Simons, Diny Tubbing, Stephan Brandligt en iedereen die hier aan heeft bijgedragen. Wil je deze Feestende Fazant ’21 bestellen? Neem dan contact op met Sabrina Lindemann via lindemann.s@gmail.com

Reacties zijn gesloten.
error: Content is protected !!