Park(ing) Day Delft

Park(ing) Day Delft

Hoe ziet parkeren en verkeer er in 2030 uit, in en rond het Delftse Hout?

Klimaatcoalitie Delft organiseert Park(ing) Day Delft. Wij zetten de Buytenhouttafel neer om met elkaar in gesprek te gaan. Kom je ook aan tafel? 

Park(ing) Day is een initiatief van de Klimaatcoalitie Delft. Van wie is de publieke ruimte? En wat is daar mogelijk als betrokkenen van het gebied vrij mogen meedenken? Dat zijn de vragen die centraal staan tijdens Park(ing) Day, een internationaal moment waarop voor één dag parkeerplaatsen worden gevuld met parken, ontmoetingsplekken, kunst en burgerinitiatieven. Met een positieve en open insteek bevraagd Park(ing) Day de huidige invulling van de publieke ruimte, waar steeds meer wordt versteend en de auto een prominente plek inneemt. Hoe kan dit anders, aangenamer en leefbaarder worden voor mens en dier?

De Buytenhouttafel en Park(ing) Day
De Buytenhouttafel staat vrijdag 17 september op één van de afgesloten parkeerplaatsen. We gaan met elkaar in gesprek over hoe parkeren en verkeer in en rond het Delftse Hout er in 2030 uit kunnen zien. Vragen die in de visie staan beschreven;

“Is er beter gebruik mogelijk van parkeerplaatsen in het buiten het gebied? Welk soort mobiliteit past bij Buytenhout-west? Wat voor soort infrastructuur past bij een toekomstig bestendig Buytenhout-west? 

Kom je ook aan tafel?

Heb je meegewerkt aan de visie of onze tafelbijeenkomsten nog nooit bijgewoond? Ben je recreant, bewoner, ondernemer, ambtenaar of op een andere manier betrokken? Wil je jouw inbreng geven en meepraten? Iedereen is van harte welkom!

Wanneer: vrijdag 17 september
Tijdstip: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: De Buytenhouttafel staat op de afgesloten Parkeerplaats P7 (Google maps link)

Kom op de fiets. Parkeren met de auto is niet mogelijk. Als fietsen niet mogelijk is kun je de auto parkeren op de Tweemolentjeskade P2 of de Korftlaan P9 en vanaf daar naar P7 wandelen. Heb je vragen? Mail naar info@buytenhouttafel.nl

Reacties zijn gesloten.
error: Content is protected !!