Tafel Nieuws

Tafel Nieuws

Tafel Nieuws

Beste Buytenhouters,

Wat is het fijn dat we na twee tafels ‘Samen ondernemen vanuit de Buytenhout-visie’ ook een tafel van een initiatief uit het gebied konden organiseren. Hoe gaan de vernieuwde Bieslanddagen eruit zien in verbinding met  de kernwaarden van de visie. Zowel het kernteam als stichting Bieslanddagen zijn erg enthousiast over de opkomst voor deze bijeenkomst. Samen maken we Buytenhout!

Stichting Bieslanddagen heeft bekeken hoe het evenement de kernwaarden versterkt en waar aandachtspunten zijn. Naar aanleiding van de tafelbijeenkomst op 12 mei is er een nieuwe vorm van de Bieslanddagen gemaakt onder de naam Bieslanddagen 2.0. De naam was toch wel een bekende begrip in de buurt dus het blijft Bieslanddagen. De gebieden worden verspreidt en op 9 locaties in het gebied zijn er diverse thema’s waar natuuractiviteiten voor jong en oud plaatsvinden.

Reacties zijn gesloten.
error: Content is protected !!