Tafel Nieuws: De eerste online Buytenhouttafel

Tafel Nieuws: De eerste online Buytenhouttafel

Tafel Nieuws: De eerste online Buytenhouttafel

Op 14 januari was de eerste virtuele Buytenhouttafel. En dat was niet zomaar een online bijeenkomst. Deelnemers konden plaatsnemen aan de plas van het Delftse Hout, op het bankje bij het hondenstrand in de Dobbeplas of aan de rand van het Bieslandse bos, uitkijkend over het open landschap van de polder. 

Deze tafelbijeenkomst is georganiseerd voor gebiedsgebonden ondernemers en organisaties. Hoe kunnen zij nog meer verbinding maken? Hoe kunnen zij elkaar versterken, kennis delen en elkaar aanvullen met de kernwaarden van onze gebiedsvisie als vertrekpunt? Aan deze online tafel leerden 25 ondernemers en organisaties uit het gebied door middel van een pitch elkaars bedrijvigheid kennen. In drie inspiratiesessies van 10 minuten  werden ideeën gedeeld en samenwerking gezocht. In groepjes van vier hebben deelnemers veel verschillende ideeën met elkaar gedeeld. Daarnaast werden er ook andere belangrijke onderwerpen besproken, want alles hangt immers met elkaar samen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!