Zomerse borrel en overhandiging gebiedsvisie was erg geslaagd!

Zomerse borrel en overhandiging gebiedsvisie was erg geslaagd!

Zomerse borrel en overhandiging Gebiedsvisie was erg geslaagd! 

Na een intensieve samenwerking van meer dan een jaar waarbij ieders bijdrage belangrijk was, is het ons gelukt om Buytenhout-West op de politieke agenda te zetten met de officiële overhandig van onze gebiedsvisie aan de wethouders van Delft en Pijnacker- Nootdorp! En dát was een bijzonder moment om te vieren! Tevens is dit een mijlpaal in een langer durend traject omdat we natuurlijk ook in de komend jaren betrokken blijven bij de toekomst van Buytenhout.

Om dit proces levendig te houden heeft iedereen een mooie kaart met daarop groepsfoto, de link naar de visie en een zakje gemengd bloemenzaad ontvangen. Ook de aanwezige wethouders van Delft Martina Huijsmans en Stephan Brandligt en de wethouders van Pijnacker-Nootdorp; Ilona Jense en Peter Hennevanger. Immers, wat je zaait moet gaan groeien door het te verzorgen en aandacht te geven. Zoals onze visie. Het viertal wethouders was onder de indruk van de betrokkenheid bij dit unieke gebied en de toewijding van de deelnemers en partijen. Zij gaan nu aan de slag om te kijken hoe onze gebiedsvisie, een plek kan krijgen in hun officiële beleidsstukken (omgevingsvisie).

Een groep studenten van de Universiteit Wageningen waren ook op deze dag van de partij en namen vast een voorschot op het vervolg op de gebiedsvisie; zij lieten zien hoe je met kleine concrete ingrepen in de openbare ruimte bij de Korftlaan direct aan de slag kunt gaan en onze gebiedsvisie kunt vertalen naar direct ervaarbare acties. Bekijk hun filmpje met inspirerende ideeën hieronder! Het heerlijke zonnetje, lekkere hapjes ,een drankjes en de ruim zestig aanwezigen, maakten dit samenzijn op 4 juli j.l. weer zeer geslaagd!

 Lees ook het persbericht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!