Bieslanddagen 2.0

Bieslanddagen 2.0

Na 15 jaar is het tijd om de BieslandDagen te vernieuwen en te verbinden met de kernwaarden van de BuytenhoutTafel! Helaas gooit corona ons plan in de war. Een uitnodiging om samen te praten over de BieslandDagen 2.0 lag klaar, maar dit kan helaas niet doorgaan. Dat vraagt om nieuwe en creatieve oplossingen die we willen voortzetten. We hopen dat de BieslandDagen 2.0 door kunnen gaan, misschien in aangepaste vorm en anders hebben we een mooi plan voor de toekomst.

BieslandDagen 5 & 6 september 2020
De BieslandDagen is een jaarlijks terugkerend evenement in de Bieslandse polder en Klein Delfgauw dat bij mooi weer 10.000 bezoekers trekt. De diversiteit aan activiteiten draagt bij aan natuurbeleving en natuureducatie voor jong en oud. Met een vernieuwde versie willen we graag verder kijken en vernieuwen! We willen het evenement meer verspreiden door het gebied, verantwoord omgaan met producten, diensten en catering, maar ook in vraagstukken hoe duurzaam om te gaan met afval en mobiliteit.

WIL JIJ BIJDRAGEN?

Heb je ideeën? Wil je jouw kennis delen? Mag jouw dienst of product niet missen tijdens de BieslandDagen? Of wil je de ontwikkelingen blijven volgen? Stuur dan een mail naar eolyslagers@gmail.com

Hartelijk groet,
Evelien Olyslagers
namens Stichting BieslandDagen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!